Frågestund

Dackemannen
Dackemannen

Ni har väl inte missat att det är fritt fram att ställa frågor?? Det kan vara om nästan allt som rör mig, mina hästar eller hästar i alllmänhet. Jag kommer sen svara på frågorna i särskilda inlägg. Frågorna kan ni maila stensholmen@gmail.com eller i kommentarerna här, markera dem ”Frågestund”. Är det istället någon privat fråga som ni inte vill ska synas här så mailar ni och anger att ni önskar enbart svar via mail. Eventuella frågor som ställs i gästboken besvaras dock i gästboken.

Så kom igen nu – jag har jättetråkigt nu när jag är sjuk!!

www.stensholmen.tk


2 reaktioner på ”Frågestund

  1. hej 😉 första gången jag kommenterar här?!
    Jag vill veta vad du har för mål med dina hästar, vet ju att du haft en del otur med skador osv men vad är planen med dem om vi tänker oss skadefritt?! En och en? Tävling? avel? osv 🙂 hoppning/dressyr? Har du tävlat de senaste åren? Va visst massa frågor i en.. men nu har du ju att göra en stund ivf 😉 Kram!

    1. Tack så jättemycket för dina frågor! 🙂 Jag kommer att besvara dem i ett kommande inlägg! Kram (PS. jag visste inte att du hade en blogg? Kul, den ska jag kolla in! DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s