Nostalgi

Älskade Baron! Syrrans häst som hon köpte samma år som jag köpte Lady (1996) och hänger med än! Han är född 1984 och är således hela 28 år i år!! Heja Baron! Han är en underbar herre som vi alla haft mycket roligt med genom åren. Ja, givetvis främst Nina, men som sagt har även vi andra fått mycket glädje av denna goa häst.

Baron heter egentligen Baron Pride och är en Svensk Varmblodig Travhäst. Han var ganska duktig på travbanorna, men lite ojämn. Klicka HÄR för att se hans stam och tävlingsresultat på ATG:s sida. Därefter skolades han – av Nina – om till ridhäst och har bland annat tävlat LA dressyr och 90 cm hoppning. Även i ridningen har han varit ojämn. Ena stunden hoppar han 110 uppsuttet utan problem bara för att totalvägra vid nästa anridning. Det var dock främst på tävling som han var ojämn – han gillar inte att tävla helt enkelt.

Hemma går han fantastiskt fint i främst dressyren. Han kan rörelser upp till MSV nivå. En väldigt arbetsvillig häst som skulle springa tills han stupade! Han kan/kunde bli väldigt het, speciellt när man kör/körde honom. Han har dock givetvis tacklat av nu när han är så gammal och får mest gå som pensionär.

Det blir bara en bild i detta inlägg, men jag kan posta ett inlägg till senare med en liten samling bilder på goaste Bäret (ett av hans smeknamn)!

Jag & Baron i full fart över ett fält!

Tania Aalto – examinerad ridinstruktör
Erbjuder hopp- och dressyrlektioner (eventuellt lättare terränghoppning).
Har alltid en hel del häst- och ryttarutrustning (nytt och begagnat) till salu!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s