OS-silver!!!

Välförtjänt OS-guld till 58-årige Nick Skelton som kommit tillbaka till toppen efter att ha brutit nacken inte bara en gång (som om det inte skulle vara nog!) – utan TVÅ gånger! Hatten av för en riktig fighter!

Och – WOW!!! Svenske Peder Fredricson med sin fantastiske All In gick verkligen all in! De rev inte ett enda hinder under alla klasser på detta OS – någonting som de blev ensamma om i slutändan! Omhoppningstiden placerade dem dock tvåa efter Nick, men vilken prestation!!!

GRATTIS, Peder, till ett OS-silver!!!!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s