Fina fötter igen

Idag var hovslagaren här och fixade fina fötter på kusarna. Jag minns inte om jag redan har sagt det, men jag blev ju tyvärr tvungen att byta hovslagare då Hans utbildar sig vidare inom pedagogikens värld samtidigt som han forsätter sitt arbete som lärare på hovslagarskolan (BYS) och förstås även som hovslagare. Han var tvungen att minska antalet kunder och jag blev tyvärr ”sist in – först ut”.

Men, jag fick tag på en lovande hovslagare som heter Josefin Eriksson. Hon är utbildad och examinerad vid BYS där hon belönades med dubbla stipendier vid examen. Hon var dessutom en av fyra hovslagare som arbetade på Falsterbo Horse Show detta år. Hon har gått som lärling hos en en duktig hovslagare som – precis som Hans – även arbetar som lärare på hovslagarskolan. De arbetar fortfarande tillsammans ibland.

Utöver hovslageriet så är Josefin en duktig dressyrryttare!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s