2 reaktioner på ”Tystlåtna vänner

  1. Vänner i tyst samförstånd……:) Drog mig till minnes ett fint möte, genom endast ögonkontakt på lite håll, med en jättefin häst (som jag aldrig sett förut och inte heller sen dess) med det underbara namnet Silent Companion (= Tyst följeslagare/vän/kamrat/kompis). Vi stod och såg in i varandras ögon och trots att många år gått sedan dess, kan jag än idag känna den kontakten inom mig…liksom en del andra nära och kära fyrbenta vänner, som jag har och haft äran och glädjen att få dela en liten, ibland längre tid i livet med – tack för den fina gåvan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s