Gott nytt år! ☆2017☆

WOW… 2016 rusade ruskigt snabbt förbi! Jag tycker inte att det var särskilt länge sedan som 2016 firades in och nu ska det redan firas ut…

Året som gått bjöd på såväl ledsamheter som höjdpunkter. De allra ledsammaste händelserna måste ha varit när Angelicas goa häst Olle togs bort och när Ninas underbara lilla kissekatt Ida (som Magnus och jag hade en period när Ida var kattunge) dog…

Men, det har förstås även varit en del höjdpunkter! Några av de största var:

  • Göteborg Horse Show tillsammans med mina systrar – som ju sedan flertalet år tillbaka alltid varit en av årets höjdpunkter!
  • Vi välkomnade Angelicas lille Nisse till gården!
  • Jag fick – tack vare min vän Camilla och underbare Magnus – chansen att köpa en av mina drömhästar (Abbe) och därmed även uppfylla en av mina livslånga drömmar att ha en hingst!
  • Jag red Dingo för första gången på ett år (efter att han fick en hovbensfraktur)!
  • Konserterna med Mariah Carey och Josh Groban hamnar helt klart på denna lista!
  • Jag fick chansen att gå en kurs i höst där jag fick testa lite nya saker och äran att bekanta mig med ett gäng underbara människor som jag hoppas kommer att stanna kvar i mitt liv på ett eller annat sätt.

 Avslutningsvis vill vi Stensholmare önska Er ett riktigt ☆ Gott Nytt År! ☆

☆ Hyvää Uutta Vuotta! ☆
☆ Happy New Year! ☆


En reaktion på ”Gott nytt år! ☆2017☆

  1. Ja, så är livets gång – än så går det ner, än så går det upp, för oss alla….men vi får med tacksamhet och glädje, minnas allt gott och fint vi fått. Önskar er alla, både två och fyrbenta, ett gott slut och ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2017!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s