Om mig

Jag heter är en äkta hästnörd ända ut i fingerspetsarna. Jag har ända sedan barnsben haft näsan i hästböcker och fötterna i stövlar ute i leran i ur och skur vid varje chans som jag har fått att lära mig om samt vistas bland dessa underbara djur. Kärleken till dem avtar aldrig – utan blir bara starkare.

2007-2009 utbildade jag mig till ridinstruktör på Biologiska Yrkeshögskolan i Skara (BYS) och då jag klarade mina examensprov så kan jag titulera mig examinerad ridinstruktör.

BYS Examensbevis

Jag kämpar tyvärr med en hel del hälsoproblem, men är åtminstone lyckligt lottad över att kunna bo på en liten gård och ha hund, hästar och afrikanska dvärggetter!

Ni kan läsa om mina pälsklingar under deras respektive sidor här på bloggen/hemsidan (se i menyn längst upp).

18 reaktioner på ”Om mig

 1. Hej. Jag undrar om du kan berätta din ridfilosofi eller vad man nu kan kalla det. Letar tränar och vill veta hur du är som tränare och hur du jobbar med ekipaget.
  Jag är mycket för Sten Åstedt som tränare, vet att han har varit lärare/tränare på BYS. Du kan väl maila på hanna.osterberg@outlook.com

 2. Hej Tania! Såg ditt inlägg om bett. Söker själv precis som du beskrev ett mjukt gummibett som inte är för tjockt och med vajer i för att det ska bli godkänt till tävling. Har du hittat något bra som du kan tipsa mig om?

 3. Hej.
  Ser den underbara välkomstskylten i hästskor, finns det o köpa? Är det du som. Gjort den eller köpt den? Helt underbar och skulle bli överlycklig att köpa en till stallet.

   1. Åhhh svårt . Vill så gärna ha men Det ligger nog en hel del jobb i denna så har tyvärr inget ok svar att ge, jag har bara en insamling till stallets ägare och vi är få så har bara 800kr så då kommer man inte långt tyvärr kan jag tänka mig.
    Om ni inte har många gamla skor liggandes och snabblödande sambo:) förstås, jag hoppades du skulle skriva att det fanns en massproducerad variant, för då kanske det hade gått ekonomiskt.
    Så tack för tanke och hjälp, men får klura till framtiden !

 4. hej tania kan du maila mig lite info om träning med dig håller på och kolla runt eller om jag kan skriva till dig via fb?

 5. Hej, såg att ni gjort en täckestvätt av en cementblandare, ser jättepraktiskt ut. Skulle du kunna förklara hur ni gjort? Jag tänkte be min man göra en likadan om ni vill dela med er.
  Med vänlig hälsning
  Marita Skogqvist

  1. Hej!

   Istället för metalldelarna inne i trumman satte Magnus in träbitar som han rundade av kanterna på för att de ska vara skonsammare mot tvätten.

   Locket gjorde han av ett grill-galler! Sen en plexiglasskiva som han skar till så att den passar i gallret. Tätningslist runtom.

   Locket hålls fast med gummistroppar.

   Mvh Tania

   1. Hej igen!

    På min blandare satt de inte fast från början utan ska skruvas dit. Vet inte om alla blandare är likadana, dock, så sitter de t.ex. fastsvetsade så får man nog försöka kapa av dem med t.ex. vinkelslip.

    Mvh Tania

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s