Ny kategori: Nostalgi

Tänkte börja med en ny typ av inlägg här på bloggen, eller ja… Inlägg av gammal typ kanske jag ska säga då kategorin heter NOSTALGI. Jag kommer under denna kategori att publicera bilder från förr.

Här kommer första bilden i denna kategori:

Bilden är från 1992. Jag är tio år och är på ett ridläger i Finspång. Jag poserar (snyggt va? Hahahah) ihop med min ridlägerponny Matilda. Hon ser jättestor ut, men var bara runt 140 cm i mankhöjd. Hon var SÅÅÅ lat och att jag nästan fick sitta i spagat för att kunna sitta på den breda ryggen gjorde det inte direkt lättare för mig att använda skänklarna på rätt sätt. Hon var dessutom inte den bussigaste ponnyn att hålla på med heller då hon var väldigt egensinnig.

Jag fick alltid ta hjälp för att kunna sadla henne för först fick jag inte ner sadeln från hängaren som satt jättehögt upp, sedan fick jag inte upp den på hennes rygg och när den väl var där spände hon upp sig så mycket att jag inte kunde spänna sadelgjorden. Kort sagt: inte den mest ideala ridlägersponnyn för mig, men man lär sig alltid någonting med alla hästar. Tråkigt bara att man inte ska få ha roligt på ett ridläger. På en veckas ridläger ska man ju ha roligt, inte bråka med en enveten ponny.

Tania Aalto – examinerad ridinstruktör
Erbjuder hopp- och dressyrlektioner (eventuellt lättare terränghoppning).
Har alltid en hel del häst- och ryttarutrustning (nytt och begagnat) till salu!
Välkommen till hemsidan!

www.stensholmen.tkKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s