Lyckat ridpass på Dingo

Idag så tränade jag på det som vi gjorde på lektionen i söndags och det gick riktigt bra. Lite protester när han inte förstod eller när han tyckte att det var lite för jobbigt, men det mesta hänger ju på mig så om jag red ordentligt och gav tydliga hjälper så trillade poletten ner och han var jätteduktig. Han gör verkligen sitt bästa och när han förstår så lär han sig jättefort. Jag ser fram emot vår utveckling tillsammans.

Dagens utrustning:
Stübben Tristan DL dressyrsadel med Claridge House stigläder, islandsstigbyglar (vet inte märke), Showmaster (tror jag) schabrak, Eskadron neoprenpad, HKM fårskinnspad, Action Horse sadelgjord, Lippo rumpvärmare i teddy och under den finns en gelsits (vet inte märke).
Knight’s träns med Stübben tyglar och Jacson syntetbett.
Acryllindor (vet inte märke) med ullpaddar som jag inte minns märket på. Får se om jag kommer ihåg att kolla det tills nästa gång.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s