Duktig Alice på AR-träningen 22/1

I onsdags så red jag ju lektion för Therese igen i Akademisk ridkonst. Vi gymnastiserade Alice med hjälp av böjning (även på rakt spår), öppna, sluta, öka och minska volter. Det gick riktigt bra trots att underlaget inte var det bästa och trots att jag knappt har ridit henne sedan den förra lektionen. Det blev bara två protester och det var i slutet av passet när hon tyckte att någonting blev lite för jobbigt. I övrigt så skötte hon sig superfint! Duktig tös!

Jag ber om ursäkt för en bildbomb med bilder som är snarlika, men jag kunde inte bestämma mig för vilken/vilka jag skulle välja – hahah!


Utrustning:
Arabian Eclipse dressyrsadel med Prestige dubbelsydda stigläder, Sprenger ”sneda” stigbyglar, JH Collection schabrak, HKM fårskinnspad och Eric le Tixerant sadelgjord.
Claridge House träns med Jacson tvådelat eggbett i syntet med mässingsringar.
Jacson fleecelindor (under har jag Globus bandagepaddar).
Horse Saver longerlina.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s