Minnen från hästryggen

Hittade några bilder som jag hade tagit när jag var ute och red Alice i skogen. Jag saknar tiden då jag kunde hålla igång henne ordentligt och kunde rida ut och bara njuta utan att hon gjorde något som helst ”dumt”.

Nu kan jag inte jobba henne tillräckligt hårt för att hon ska fungera väl att rida ut på istället för som det är nu: risken för urballning är mycket stor. Jag rider därför inte ut alls just nu för både min och hennes säkerhet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s