Det är inte bara en fas

Jag älskar hästar och det är inte bara en fas! Trots allt jobb, allt besvär, alla pengar och all hjärtesorg som det kan medföra, kan jag inte föreställa mig ett liv utan dem. De är underbara varelser som ger så otroligt mycket. Som får mig att känna så otroligt mycket. Så, varför skulle jag någonsin vilja vara utan dem?

Dacke, Dingo & jag

image


En reaktion på ”Det är inte bara en fas

  1. Så fin bild! Ja, jag önskar att alla finge möjlighet att ha ett arbete, eller åtminstone på sin fritid, kunna få ägna sig åt det dom älskar och mår bra av. Pengar är bra att ha men är inte allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s