Simpla nöjen

Hästleksaker behöver inte vara dyra. Jag tog en borste som jag inte använder längre och borrade ett stort hål i den. Jag använde sedan ett trasigt grimskaft för att hänga upp den. Dingo började genast att leka med den och även Alice ville undersöka den nya leksaken.

image


2 reaktioner på ”Simpla nöjen

  1. Nej, det behöver inte kosta mycket, ändå vara roligt. Apropå borra hål i borste – undrar om det skulle funka med att borra fast en borste i väggen, som pållan/pållen kunde skrubba sig mot? Bara en tanke 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s