Abbe verkar trivas

image

Det verkar som att Abbe trivs med sitt nya liv här på Stensholmen. Han har till och med lagt på sig, trots att jag nästan förväntade mig att han skulle gå NER i vikt under de första veckorna på grund av flytt till nytt hem, nya människor, nya hästar och nya rutiner.

Han är ju ändå en ung hingst och de har ju en tendens att hetsa upp sig, ”vandra” och springa mycket. Det gör han ju till viss del, men jag är glad att han har ett så bra temperament att han för det mesta är lugn, kan äta och kommit till ro i sitt nya hem.

Min fina guldgosse!

image


En reaktion på ”Abbe verkar trivas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s