Uppfräschning på gång

Igår påbörjade jag årets uppfräschning av stall och ligghall. Jag tar det dock i omgångar för att orka, eftersom vi även är igång med ett avsevärt större projekt: tilläggsisolera, byta panel och måla huset.

Så det jag fick gjort igår var att spola rent väggarna i Dingos box(/ligghall). Eller ja, rent… För att få det helt rent hade jag behövt skura, men det orkade jag inte igår. Det blev mycket renare och fräschare än innan, i alla fall!

image


En reaktion på ”Uppfräschning på gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s