VIDEO: 18/6 ~ Vattenträning med Abbe

image

Häromdagen när det kom rejäla störtskurar så bildades det vattenpölar lite här och var. Jag tänkte vända det negativa (att det regnade) till någonting positivt och passade därför på att vattenträna Abbe. Jag ledde honom fram och tillbaka över en hyfsat stor vattenpöl och han var jätteduktig och följde mig.

Utrustning
Cushion tape-grimma med nosludd. Nosluddet är köpt på Börjes. Grimman fick jag från Nina, men jag tror att den är från Hööks. Luddgrimskaftet är köpt på Granngården, om jag inte minns helt galet.


En reaktion på ”VIDEO: 18/6 ~ Vattenträning med Abbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s