VIDEO: Abbe, Dacke & Nisse busar ~ 4/7-16

Jag har en hel del bilder och video som jag inte har visat på bloggen än. De kommer dyka upp lite då och då när jag väl har tagit itu med det – hahah! Här kommer till exempel en video på Abbe, Dacke och Nisse som busar i hagen den fjärde juli.


En reaktion på ”VIDEO: Abbe, Dacke & Nisse busar ~ 4/7-16

  1. Lite farligt nära sparkar eller? Är alltid rädd att nån ska komma till skada – kanske bara mina ”mamma-beskyddar-instinkter” som ”spökar” 🙂 Ser annars härligt ut och så fina hästapållar att se på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s