Bra med upplyst gårdsplan

Man har ju inte alltid möjlighet att göra någonting med hästarna när det är ljust ute. Då är det bra med ett upplyst område – i mitt fall en upplyst gårdsplan – om man inte är sugen på att till exempel rida ut med pannlampa.

Det enda jag hade önskat är att gårdsplan hade varit lite större, eller rättare sagt bredare, men man tager vad man haver och det är absolut bättre än ingenting alls! Jag har ju dessutom lyxen att ha snälla grannar som låter mig använda deras ridbana (med belysning) ifall jag vill!

Vår upplysta gårdsplan kom till nytta förra lördagen (den 22:e) när jag skulle longera Alice och det hade hunnit bli mörkt ute. Det gick som vanligt bra!

Utrustning
Three Crown Horseline groominggrimma
Willab longerlina


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s