23/10 ~ Minipass med min glada atlet

Söndagen den tjugotredje i denna månad red jag lite på Alice. Det blev ett minipass dressyr. Jag säger minipass för vi höll inte på särskilt länge och gjorde inget märkvärdigt – bara grundläggande, lösgörande arbete i skritt och trav.

Jag red med hackamore med en extra tygel som jag fäste där det inte blir någon hävstångseffekt. På så vis blir det ungefär som ett sidepull och det var den tygeln jag använde mest.

Hon kändes positiv till arbetet. Alice tycker nästan alltid att det är roligt när hon får göra något. Mitt nya ridtäcke känns därför oerhört passande: ”Happy athlete” (Glad atlet) – vilket för övrigt även stämmer in på mina två andra atleter!

Utrustning
Arabian Eclipse dressyrsadel, Prestige dubbelsydda stigläder, Sprenger bow balance stigbyglar, Eric le Tixerant sadelgjord, Equestrian Premium fårskinnsvojlock
Cornet Line träns, Globus hackamore
Protector luddamasker
Horseaddict ridtäcke i fleece


En reaktion på ”23/10 ~ Minipass med min glada atlet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s