Nät-test

Förra vintern testade vi att använda lastnät som hönät/slowfeedingnät. Det gick inte så bra då just det nätet (från Jula, eller om det var Biltema – minns inte riktigt) gick sönder och ”trulsade sig”/”blev trådigt” väldigt lätt.

Denna säsong testar vi ett lastnät som kommer från militären och det är väldigt mycket starkare så förhoppningsvis håller det därmed också bättre. Efter en halv dag så är det fortfarande helt, så det verkar ju lovande !


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s