Alice blev sur på mig

Den senaste tiden har Alice fått sitt hösilage utlagt i småtussar utspridda i hela hagen eftersom jag fick ont i mitt bäcken, min rygg och mina handleder av hönäts-hanteringen.

Nu har hon åter fått det i hönät istället – i ett nät med ännu mindre rutor/hål än de tidigare hönäten – och det var inte populärt hos madamen! Hon tyckte att hålen var på tok för små och vägrade först att ens försöka få i sig hösilaget. 

Hon ställde sig i boxen och blängde på mig så fort jag var i stallet – som om att hon försökte övertala mig att ge henne maten ”löst” istället. Hon åt dessutom hellre halmen i det andra nätet (med större hål) i ren protest.

Men, till slut kröp hon till korset och gav sig på hösilaget. Hihih – lilla Stumpan… Full av personlighet!

(Nätet är köpt på Ge-Kås)


En reaktion på ”Alice blev sur på mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s