VIDEO: Abbe hoppar dike för första gången! 14/12-16

Här är en video på Abbe som hoppar dike för första gången. Första försöket jag gjorde gick jättebra – han följde med över nästan på en gång! Men, detta fick jag givetvis inte med på film… När jag sedan skulle vända och hoppa tillbaka över diket så skulle jag filma samtidigt, tänkte jag.

Men, jag snubblade och trillade omkull i diket och då blev Abbe skeptisk. Det ledde till en ganska lång, utdragen ”åsnetävling” (viljornas kamp). Han ville INTE. Jag ville. Skam den som ger sig! Det gick ju så bra första gången och jag kunde ju inte lämna det såhär!

Till slut gav han med sig och hoppade åter över diket. Duktig Abbe!

Utrustning
Repgrimma (köpt på Gekås)
Classic longerlina


En reaktion på ”VIDEO: Abbe hoppar dike för första gången! 14/12-16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s