21/1 ~ Mjuk & fin Alice

Den 21 januari red jag lite dressyr på Alice igen. Jag trodde att det skulle gå åt skogen först när hon visade sig vara supertaggad innan jag ens hade hunnit upp på henne. Men, när jag väl satt upp så gick hon jättefint! Lite tittig i början på passet, men sedan kändes hon riktigt mjuk och fin! Jag fortsatte med enbart lite arbete i skritt och trav – för både hennes och min kropps skull.

Utrustning
Arabian Eclipse dressyrsadelmed Prestige dubbelsydda stigläder, Sprenger bow balance stigbyglar, Eric le Tixerant sadelgjord, HKM fårskinnspad, Waldhausen schabrak
Träns köpt från Börjes, men med utbytta sidostycken samt pannband (pannbandet med swarovskistenar köpte jag på Eurohorse-mässan) samt ett rakt eggbett i hård syntet (tror det år Globus)
Horze lättviktsskydd


En reaktion på ”21/1 ~ Mjuk & fin Alice

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s