NYTT TILL SALU: Mängder med tyglar!

Jag har rensat bland mina tyglar och har nu flertalet som ska säljas! Ska även sälja lädergrimman (svart, stl full) som syns på bilden. Håll utkik efter separata inlägg och annonser som jag kommer att lägga upp allteftersom jag orkar ta tag i det.

Tills dess är ni välkomna att höra av er på stensholmen@gmail.com för att fråga om jag har det ni söker!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s