NYTT TILL SALU: Skor & Stövlar

* Mountain Horse vinterridskor. Stl 36. Smutsiga, slitna invändigt i hälen, i övrigt verkar de vara i bra skick.

* Mountain Horse vintertid stövlar. Stl 37. Smutsiga, har små sprickor i det vattentäta materialet vid ”fotleden” samt att den ena har ett trasigt kardborrefäste. Jag tror att jag har den saknade delen någonstans, men i skrivande stund så minns jag inte vart jag har lagt den…

* Horse Pro ”allvädersstövel”. Stl 39. Smutsiga, men i övrigt i bra skick förutom att den ena behöver limmas i sulan vid tån. (Dessa är reserverade tills min syster har provat dem, men det går bra att ”ställa sig i kö” vid intresse.)

Pris: GE BUD!!!

För samtliga gäller att de kan fås riktigt, riktigt billigt om man tar dem som de är. De tar bara plats och jag orkar inte fixa iordning dem just nu. När jag väl har rengjort dem och lagat det som går att laga, så kommer priset att stiga.

Vid intresse maila: stensholmen@gmail.com


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s