Kvällspromenad med glad Dingo

Igår kväll gick jag en skogspromenad med Dingo. Det blev han väldigt glad för! Det var väldigt mysigt, men jag fick gå på ganska hurtigt för att hänga med i piggelinen Dingos tempo! Han hade spetsade öron och glädje i sitt öga hela turen – man ser verkligen inte ett uns av smärta på honom!

Det fick mig att bli ännu mer osäker än jag redan var på det besked jag fick av veterinären… Så, jag har bestämt mig för att få en andra åsikt – denna gång av Nick som är Dingos vanliga veterinär och som har följt honom under fyra års tid.

Dingo är alldeles för go, pigg, busig och levnadsglad för att jag alldeles för lättvindigt ska kunna ta beslutet att ta bort honom!

Utrustning
Kingston nackrem med stigbett och märkeslöst grimskaft.


2 reaktioner på ”Kvällspromenad med glad Dingo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s