NYTT TILL SALU: Läckert allroundschabrak (marin)

Läckert, lite tjockare allroundschabrak i fusk-sammet (jag vet att jag skrev fel på bilden) med mjuk insida. Stilrent i marinblått med snygg, tvinnad passpoal. OBS att kantbanden INTE är ljusa som på bilden! Storlek full.

Det är bara använt tre gånger och är i mycket bra skick, förutom att det har ”gått en liten maska” i tyget på ett ställe (se bild). Säljes därför billigare än det gröna som jag också har till salu. Det går säkert att få mindre synligt om man ”duttar” med t.ex. tuschpenna.

Prisidé: 100,- (ev. fraktkostnad tillkommer)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s