Spöregn, hagel & strålande solsken

I onsdags var det verkligen omväxlande väder. Först spöregn och hagel, därefter strålande solsken. På sätt och vis var det synd att det inte regnade mer, med tanke på hur torrt och hårt det är i markerna. Dessutom är det många som har problem med sinande vattenbrunnar på grund av de låga grundvattennivåerna (tack och lov inga bekymmer för oss – än så länge).

Men, just denna dag var det bara bra att det klarnade upp eftersom Sandra kom förbi en stund för att hjälpa mig med Alice. Med sig hade hon underbare lille Gandalf! Gizmo var lika oimponerad denna gång… Hahah! Surgubbe!


En reaktion på ”Spöregn, hagel & strålande solsken

  1. Här fick vi gott om regn med lite solsken emellanåt 🙂 Gott att du fått hjälp av Sandra med Alice. Kramgo ”ruffa” hon har 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s