NYTT TILL SALU: Remontträns storlek X-full

Jag ska troligtvis sälja detta fina träns som är i mycket bra skick då det inte har använts så många gånger. Det är svart med guldfärgade spännen, guldglittrigt pannband, fodrat nackstycke och fodrad remontnosgrimma. Har eventuellt matchande tyglar att sälja.

Tränset är x-full, men nosgrimman är full. Kombinationen funkar fint på mitt halvblod som ligger mellan de bägge storlekarna (beroende på märke och utformning på träns så har hon ibland full, ibland x-full).

Pris (utan tyglar): 250,- ev. fraktkostnad tillkommer

Maila: stensholmen@gmail.com


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s