Välkomna: Queenie, Lillis & Classe!

Jag har den stora glädjen att önska dessa tre underbara individer välkomna till Stensholmen: ”Queenie”, ”Lillis” och ”Classe”!

De är alla av raser amerikansk miniatyrhäst – och de är alla mina!

Jag har drömt om att ha amerikanska miniatyrhästar ända sedan jag såg den vackra hingsten Imma Rooten Tooten Outlaw i ett reportage om miniatyrer i tidningen ”Min Häst” när jag var barn – och nu är alltså drömmen besannad!

”Classe” heter egentligen Lucky Four Black Velvet Classic Gold.

”Lillis” heter egentligen Alimony. (Hon kallas egentligen Alice, men det funkar ju tyvärr inte då jag redan har en Alice så det får bli något annat. Just nu är det Lillis, men vi får se vad det landar på.)

”Queenie” heter egentligen Arctic’s Dancing Queen.

De är alla tre lurviga och tjocka just nu, så de ser nästan mer ut som shettisar än miniatyrer; men det ska det bli ändring på!

Jag kommer att presentera dem närmare i andra inlägg!


En reaktion på ”Välkomna: Queenie, Lillis & Classe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s