Ledsamt beslut

Jag älskar verkligen mina djur av hela mitt hjärta! De är en STOR del av mitt liv och vem jag är.

Ja, jag har sålt hästar tidigare och det har alltid varit fruktansvärt jobbigt (utom möjligen när jag sålde Dacke till Sara – för det kändes SÅ rätt att kunna para ihop de två), men tyvärr tar livet ibland vändningar som man inte har räknat med och tuffa beslut tvingas fram…

I det läget befinner jag mig nu… Jag har kommit fram till det tuffa och ledsamma beslutet att sälja Abbe. Jag har dock dragit mig för att börja annonsera, för att det är så känslomässigt jobbigt för mig att inse att jag måste skiljas från min underbare guldgosse…


En reaktion på ”Ledsamt beslut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s