Ligghallsbygge 15/11

Bit för bit så tar vi oss framåt i det här projektet. Mycket grus kommer det att gå åt. Dels har vi grusat en väg från gårdsplan till ligghallen, sen själva ligghallsytan och så ytterligare fem meter ut på vardera gavelsida samt tre meter ut på framsida respektive baksida. Utöver det blir det ett lager stenmjöl inne i ligghallen.

Det är även många brädor – flera hundra stycken, närmare bestämt! De är dock inte så långa (med några få undantag), men ändå… Och – alla ska de oljas, monteras och sedan till våren målas med lasyrfärg. Puh!

Tack igen för all ovärderlig hjälp, Magnus & Ulf!


En reaktion på ”Ligghallsbygge 15/11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s