Invigning av ligghallen!

Den 10:e december blev vi äntligen så pass färdiga med ligghallen och den kringliggande marken att småpållarna kunde flytta in! Sandra och Magnus hjälpte mig att lägga in spån och sen var det fritt fram för hästarna.

Tanken var att Classe, Leffe och Nisse skulle gå tillsammans, men efter mindre än två dygn fick vi tyvärr byta så att Leffe och Nisse fick gå med töserna istället och att Classe återigen fick gå själv. Detta på grund av att han vägrade låta dem gå in i ligghallen, äta och dricka.


En reaktion på ”Invigning av ligghallen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s