2017 års jul~ & nyårshälsning

Bättre sent än aldrig? God Jul & Gott Nytt År från oss Stensholmare!

Jag vill rikta ett STORT TACK till:

Tina Lundblom​, Annica Brask​, Vita Vingborg Andersen​ och Kristina Holmberg​ för att jag fick äran att bli den lyckliga ägaren till Queenie, Mony, Classe, Zafira & Estelle! En mångårig dröm blev äntligen verklighet!!! ❤

Magnus Andersson​ & Ulf Andersson​ för all ovärderlig hjälp med byggandet av minisarnas och getternas nya hem! Tack även till Jon Gustavsson​ & Christopher Svensson​ för er hjälp med projektet!

Ett extra tack till min älskling Magnus för att han har stått ut med mig i hela femton år och ALLTID ställer upp för mig med allt han kan! Jag älskar dig mer än jag någonsin kan sätta i ord!

Sandra Vargbom​ för all ovärderlig hjälp med lite allt möjligt – speciellt Abbe! En bättre vän kan man inte hitta!

Angelica Svensson​ & Sara Gällman​ för all ovärderlig hjälp – framförallt med stallarbetet – efter att jag skadade mig! Tack även för er vänskap!

Susanne Svensson​ & Felicia Jonsson​ som alltid ställt upp med stallarbete när det har behövts!

Camilla Carlsson​ & Björn Ekstrand​ för att ni är goda grannar, att vi har fått låna er ridbana samt transport (innan jag skaffade en egen)!

Annelie Moberg​ för att du tar så bra hand om min lille knaskompis Dingo!

Nina Aalto​ som tog emot Abbe under en månad efter att jag hade skadat mig och som alltid finns där för mig när det behövs! Love you sis!

Heidi Nilsson​ som alltid finns där för mig när det behövs! Love you sis!

Mamma & Pappa som alltid ställer upp som ”barnvakter” till Gizmo, vid behov kört mig till sjukgymnast och helt enkelt för att de alltid finns där för mig när jag behöver dem!!! Världens bästa föräldrar!!!

Jag är verkligen inte välsignad med god hälsa och jag är väldigt skadebenägen, men är extremt lyckligt lottad som har så underbara människor & djur i mitt liv!


En reaktion på ”2017 års jul~ & nyårshälsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s