Mitt hjärta brast…

I lördags (den 19 maj) brast mitt hjärta… Min älskade guldhingst Abbe (Wish Airborn H) är nämligen inte min längre… Han åkte med sin nya ägare Ragnhild till sitt nya hem i Norge för nya, spännande äventyr!

Jag är jätteglad för Abbes skull då jag är övertygad om att han kommer att få all den kärlek, ompyssling, uppmärksamhet och stimulans som han behöver och förtjänar!

För min egen del är jag däremot självklart förkrossad… Jag har varit så kär i denna underbara häst – som är lika vacker på insidan som han är på utsidan – ända sedan jag såg bilder på honom som föl för fyra år sedan. För två år sedan blev en dröm verklighet när jag fick äran att köpa honom av Camilla (Stuteri Wish)!

Tack härliga Abbe för de här två åren och jag är SÅ glad för din skull. Du kommer att få det SÅ bra hos Ragnhild – det är jag övertygad om!

Jag önskar Ragnhild stort lycka till! Jag är övertygad om att du kommer att älska honom minst lika mycket som jag gör!


2 reaktioner på ”Mitt hjärta brast…

  1. Love hurts, ibland – som när man måste ta avsked från en älskad, två eller fyrbent…………men en tröst är att han kommer säkert att bli mycket älskad även av Ragnhild som kan ge honom det bästa möjliga nya hemmet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s