Gott Nytt År!

Gott nytt år, allesammans! Jag hoppas att det blir ett bra år för oss alla.

För mig väntar förhoppningsvis två underbara miniatyrhästföl, träning och kanske tävling med hingstarna, kanske kommer jag även upp på hästryggen igen, samt att jag ska sätta mig på skolbänken igen – så att säga.

Jag ska läsa Folkhälsovetenskapliga programmet på Mittuniversitetet, fast på distans. Det är dock inte mitt förstahandsval, men de programmen som intresserar mig mest börjar inte förrän hösten 2019 så jag börjar på denna och söker till de andra nu på våren. Om jag kommer in på förstahandsvalet så kommer jag troligtvis att byta program till hösten.

Till våren/sommaren får vi dessutom fullt upp med att byta panel på samt tilläggsisolera huset, så tyvärr blir det troligtvis inga killingar detta året då det är så mycket annat på gång. Åh, vilken killingabstinens jag kommer få!

Jaja – vi får se hur det blir med allt.

Ha ett fantastiskt år, allesammans!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s