Grindbygge

Förutom en hel del gott att smaska på i julas fick getterna även en lite försenad julklapp i form av ett nästan dubbelt så stort ”gethus” (ligghall) mot vad de tidigare haft.

För att få det att fungera fick jag göra om lite på utsidan också genom att dra om stängslet. Jag passade då även på att göra en dörr/trägrind så att jag inte behöver krångla med alla grindar på elstängslet varje gång jag ska in och ut till mina små älsklingar.

Jag satte stängsel och stolp samt gjorde själva öppningen, Magnus gjorde dörren/grinden. Han specialtillverkade handtaget/låsningen genom att använda sig av en hästsko! Snygg och rolig detalj som dessutom fungerar väldigt bra!

Faktum är att nästan allt gjordes av återbrukat material.

Jag tänkte först såga av den del av överliggaren som sticker ut, men beslöt sedan att lämna den då jag tänkte att man kanske kan hänga någonting där? Skylt? Ampel/blommor?


En reaktion på ”Grindbygge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s