Värsta regnstormen!

Idag fick vi erfara den värsta regnstormen som vi varit med om. Hällregn, stormvind och åska! Det blåste så kraftigt och regnade så hårt åt sidan att det till och med slog sönder ett ladugårdsfönster! I övrigt ändå förvånansvärt få skador. Ett ganska stort träd föll över Dingos staket och någon takpanna på ladugården gick sönder, men alla är OK och det kunde ha gått så mycket värre. Det är lite otäckt att tänka att Kryppe kanske var inne i ligghallen när fönstret rasade ner!


2 reaktioner på ”Värsta regnstormen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s