Höst-fix

Sommaren är över och nu är det dags för ”höst-fix”, det vill säga alla sysslor man gör för att förbereda inför vintern – till exempel stänga fönster och hänga tillbaka köldridåerna på ligghallarna, torka sly, mocka ur de bäddar som jag inte hunnit/orkat mocka ur under sommaren och förbereda inför att lägga in ny bädd (dvs vädra ur golvet ordentligt och sprida Stalosan-F), tvätta klart alla hästtäcken och filtarna till getternas bord samt en sista putsning av betena, som vi ser Magnus göra på bilden.


2 reaktioner på ”Höst-fix

  1. Mycket att fixa men skönt när det är gjort och i tid innan ruskväder och vinterkylan kommer på riktigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s