Snygg hals

Det är SÅ synd att stolpen/staketet är i vägen på detta fotografi. Det hade blivit en riktigt fin bild annars. ”Busen” har en naturligt välformad hals. I denna bild ser den dessutom extra ”showig” ut när han nosar på Gizmo.

It’s SUCH a shame that the pole/fence is in the way in this photograph! It would have been a real nice picture otherwise. ”Busen” has a naturally well shaped neck. In this picture it also looks extra ”showy” as he’s sniffing Gizmo.


En reaktion på ”Snygg hals

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s