VIDEO: Knasen leker med Classes munkorg

Classe har blivit på tok för överviktig och i ett desperat försök att förhindra att han blir ännu mer överviktig (och i värsta fall även sjuk) så satte jag en en betesreducerare på honom. Den fick dock inte sitta på särskilt länge.

Knasen roar sig nämligen med att hjälpa sin pappa med att bli av med munkorgen och leker sedan med den. Jag fångade några sekunder av hur han leker med den – efter att ha dragit av den för tredje gången på tre dagar!

~☆~

Classe has become way too overweight and in a desperate attempt to prevent him from becoming even more overweight (and in worst case even sick) I put a grazing muzzle on him. It didn’t however get to stay on for very long.

Knasen is having fun with helping his dad to loose the muzzle and then playing with it. I captured a few seconds of him playing with it – after pulling it off for the third time in three days!


En reaktion på ”VIDEO: Knasen leker med Classes munkorg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s