Önsketänkande?

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har Knasen vuxit galet fort under sina första 16 månader i livet. Idag fick jag hjälp av Magnus med att mäta honom och han är redan ca 85-85,5 cm (ca. 33 1/2″ – 33 3/4″) vilket är stort med tanke på att AMHA-gränsen går vid 86 cm (34″) på en fullvuxen AMHA.

Finns det någon som helst chans att han kommer att klara höjdgränsen, eller är det rent önsketänkande? Finns det någon med erfarenhet av hästar som nått vuxen mankhöjd inom cirka 18 månader och som därefter endast breddat sig?

~☆~

As I wrote in a previous post, Knasen has grown crazy fast in his first 16 months of life. Today I got help from Magnus with measuring him and he is already 85-85,5 cm (approx. 33 1/2″ – 33 3/4″) which is big considering that the height limit for AMHA is 86 cm (34″) for an adult AMHA.

Is there any chance of him clearing the height limit, or is that purely wishful thinking? Is there anyone with experience of horses that reached their adult height within approximately months and thereafter only broadened?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s