Vill inte vara här!

Jag har börjat träna Busen på att stå själv i en box en kort stund varje dag. Än så länge har jag placerat mamma Queenie bredvid honom som stöd, men Busen är ändå INTE glad över det! De första dagarna försökte han hoppa över väggen, eller ja, försökte mest häva sig över – hahah! Det går dock bättre och bättre för varje dag.

🐴

I have begun training Busen to be alone in a box for a short time every day. So far I have placed mama Queenie beside him for support, but Busen is still NOT happy about it! The first days he attempted to jump over the wall, or rather heave himself over – hahah! He is, however, doing better and better each day.


En reaktion på ”Vill inte vara här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s