Blivande stjärna?

Jag är så glad för och stolt över min  Feelgood Classic King Of Hearts (”Busen”)! Med Little Kings Black Velvet som farfar och Grosshill Dandys Cheating Heart som morfar så har han en del att leva upp till. Men, jag tror inte att han kommer att göra mig besviken! Kan det vara så att Busen är en framtida stjärna?

I am so happy about and proud over my Feelgood Classic King Of Hearts (”Busen”)! With Little Kings Black Velvet as his paternal grandfather and Grosshill Dandys Cheating Heart as his maternal grandfather he has quite a bit to live up to. But, I don’t think that he’ll disappoint me! Could it be that Busen is a future star?


En reaktion på ”Blivande stjärna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s