Dingo är SÅLD!

Mitt hjärta är i konflikt. Det brister över att behöva sälja mina två älskade hästar Dingo och Alice, men idag började en del av det att läka så smått. Jag har nämligen hittat den perfekta köparen som kan erbjuda det perfekta hemmet till Dingo! Hur jobbigt det än är att behöva säga farväl till honom så underlättar det att veta att han kommer att få det bra – mer än bra!

💔~💖

My heart is in conflict. It’s breaking over having to sell my two beloved horses Dingo and Alice, but today a part of it started to heal a little bit. I have found the perfect buyer who can offer the perfect home for Dingo! Hard as it is having to say goodbye to him, it helps knowing that he’ll be fine – more than fine!


En reaktion på ”Dingo är SÅLD!

  1. ja, det är alltid svårt att skiljas från sina älskade fyrbenta vänner, men ibland är det nödvändigt och till det bästa för alla parter. En tröst och glädjeämne är iaf att veta att Dingo kommer till ett nytt gott hem där han säkert kommer att bli älskad och omhändertagen på bästa sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s