Sådan far – sådan son 2

Jag har ju redan gjort ett ”sådan far – sådan son-inlägg” – den gången med Classe och Knasen – men här kommer ett med Classe och Busen. Classe har verkligen nedärvt sin fina trav till bägge sina söner. Busen har dessutom ärvt sin fars ”macho attityd”. Här är några bilder från när Busen fick ”träffa” pappa Classe för första gången.

🐎

I have already made a ”like father – like son post” – with Classe and Knasen that time – but here is one with Classe and Busen. Classe really has passed down his lovely trot to both his sons. Busen has also inherited his fathers ”macho attitude”. Here’s some photos from the first time Busen ”met” daddy Classe.


En reaktion på ”Sådan far – sådan son 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s