Knasen är såld

Min underbara Feelgood In Classic Velvet And Gold (”Knasen”) har hittat sitt nya hem! Han ska flytta till en trevlig holländsk familj boende i Värmland. Jag är glad för hans skull, men det blir känslomässigt jobbigt för mig då jag är så otroligt fäst vid honom. Han är en sådan raring!

💖

My wonderful Feelgood In Classic Velvet And Gold (”Knasen”) has found his new home! He’s going to move to a nice Dutch family living in Värmland. I’m happy for him, but it will be emotionally hard for me as I’m so incredibly attached to him. He’s such a sweetheart!


En reaktion på ”Knasen är såld

  1. Förstår att det är svårt att skiljas från sin kära fyrbenta vän, men det är ändå en tröst när du funnit ett nytt hem med goa människor, där han kommer att få det bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s