Svenska Hästavelsförbundet

Svenska Hästavelsförbundet är ju roliga och förstående – INTE!!! 🙄

Jag kunde inte skicka in Busens registreringsbevis ihop med passansökan pga AMHA:s backlogg. Jag meddelade dem i samband med ansökan att jag inte glömt, utan helt enkelt ej fått det än pga AMHA:s förseningar och att jag skulle skicka in det när jag fått det.

I februari fick jag ett mail där de undrade om jag fått det ännu. Jag hade precis fått det, men inte haft möjlighet att posta det omedelbart – vilket jag gjorde misstaget att berätta för dem. Nu fakturerar de mig för 2 (!!) kompletteringsavgifter!!! Sanslöst med tanke på att bara passet i sig är så sjukt dyrt!!! 😡

Jag VET att det står om kompletteringsavgifter på deras hemsida, men att bli debiterad TVÅ gånger för något som inte ens är mitt fel? 🥴 Jag har klagat, men lär väl inte få rätt, antar jag…

Ursäkta det negativa inlägget, men jag behövde skriva av mig… 🙈


En reaktion på ”Svenska Hästavelsförbundet

  1. Ber och hoppas verkligen att dom ber om ursäkt och meddelar dig att du naturligtvis INTE behöver betala några kompletteringsavgifter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s