Busen har flyttat hemifrån

I måndags flyttade Busen (Feelgood Classic King Of Hearts) från mamma Queenie och ”moster” Mony, men fick istället en ny kompis: Kryppe. Tack vare att Kryppe är så snäll så gick ihopsläppet riktigt bra, men Busen var såklart ändå ledsen att han inte fick gå med mamma längre.

🐴🐴

This monday Busen (Feelgood Classic King Of Hearts) moved away from mommy Queenie and ”auntie” Mony, but gained a new friend instead: Kryppe. Thanks to Kryppe being so kind the introduction went very well, but Busen was of course still sad that he didn’t get to be with mommy anymore.


En reaktion på ”Busen har flyttat hemifrån

  1. Separations”ångesten” går säkert snart över när Busen fått en så go` kompis. dessutom finns mamma och moster inte långt borta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s