Zally fick tvillingar!!

I natt fick Zally tvillingar! En brun/vit bockkilling och en mörkgrå getkilling. Bockkillingen kom först och stackars Zally hade det riktigt kämpigt då han var ganska stor, så jag fick hjälpa henne. Men, getkillingen kom i alla fall ut väldigt enkelt (trots att även hon är åt det lite större hållet). Zally älskar sina bebisar och är en duktig mamma!

💖

Tonight Zally had twins! A brown/white buckling and a dark grey doeling. The buckling came first and poor Zally was struggling as he is quite big, so I had to help her. But, at least the doeling came out very easily (despite being on the larger scale aswell). Zally loves her babies and is a good mom!


En reaktion på ”Zally fick tvillingar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s